Curs Resurse Umane Targu Mures – Referent

Curs practic adresat celor ce vor sa inteleaga legislatia in domeniul resurselor umane sau sa intocmeasca corect documentele specifice activitatii

Curs Contabil Targu Mures

Cursul se adreseaza celor care doresc sa invete contabilitatea primara si generala. Profesorii nostri sunt experti contabili autorizati, cu multa experienta in domeniu.

Curs Instructor Preparator Formare Targu Mures

Calificarea de Instructor/preparator formare este necesara in diverse domenii pentru asigurarea desfasurarii in bune conditii a activitatilor de formare profesionala.

Curs Sef Serviciu Voluntar Privat pentru Situatii de Urgenta Mures

Seful serviciului pentru situatii de urgenta detine competente privind organizarea si planificarea activitatilor pentru situatii de urgenta si controlul activitatii subordonatilor.

Curs Servant Pompier Targu Mures

Cursul de Servant Pompier se adreseaza persoanelor care fac pare din echipa de interventie, salvare si prim ajutor din cadrul serviciilor pentru situatii de urgenta.

Curs Cadru Tehnic PSI Targu Mures

La finalul Cursului de Cadru tehnic cu atributii in domeniul PSI veti avea cunostinte despre apararea impotriva incendiilor si veti putea comunica eficient in situatiile date.

Curs Igiena Targu Mures

Curs necesar insusirii notiunilor fundamentale de igiena, organizat impreuna cu Directia de Sanatate Publica. Este obligatoriu pentru domenii de activitate alimentara si nealimentara